Gorgonzolové cestoviny s opekanými paradajkami

Varila som cestoviny. Času bolo málo, takže aj samotná príprava jedla bola opäť veľmi jednoduchá a rýchla. Ak máte v chladničke gorgonzolu alebo iný syr s plesňou či bez, smotanu a paradajky, skúste toto:



Potrebujeme:
gorgonzola, cestoviny, smotana, soľ, paradajky, olej

Postup:
Na panvicu si dáme rozpustiť kúsok gorgonzoly. Keď sa začne rozpúšťať, zalejeme ju smotanou a miešame. Keď zovrie, odstavíme a podľa chuti dosolíme. Na ďalšej panvici si na troške olivového oleja opečieme z každej strany na plátky nakrájané paradajky. Paradajky dáme na cestoviny poliate gorgonzolovou omáčkou a môžeme si pochutnávať.

Komentáre

Obľúbené príspevky