VegeŽivánska v daždi

Piekla som živánsku v daždi. Nie tak ako pred niekoľkými rokmi pri Topli v pahrebe za výdatného dažďa pod dáždnikom. Tentoraz sme to nepoňali tak dobrodružne :). Vonku sa spustil príjemný letný dážď, ja som nakrájala všetky suroviny, urobila alobalové balíčky a dala piecť do rúry.  


Potrebujeme:
zemiaky, cuketa, cibuľa, čerstvá zelená fazuľka, balkánsky syr, oravské syrové korbáčiky, olej, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, majorán, cibuľová a petržlenová vňať


Postup:
Pokrájame si na kúsky všetky ingrediencie, ktoré máme v pláne tam dať. Všetko potom polejeme olejom, posolíme a okoreníme, posypeme bylinkami a nakrájanými korbáčikmi. Zabalíme do alobalu a dáme zapiecť do rúry. Pred koncom môžeme balíčky pootvoriť, nech sa zvrchu mierne pripečú. 



Komentáre

Obľúbené príspevky