Segedínsky vegeguláš
A máme tu ďalší z tradičných gulášových receptov. Segedín je výborné jedlo a v tejto kombinácii je lacné, zdravé a hotové ho máte do hodiny. Aj tu zdôrazňujem, že základom je dôkladná príprava a dochutenie sójového mäsa.
Kyslá kapusta, smotana na varenie, balík sójových
kociek, cibuľa, cesnak, čierne mleté korenie, červená mletá paprika, soľ, olej
Postup:
Sójové kocky si pripravíme podľa predchádzajúcich receptov. Keď sú pekne na cibuľke a cesnaku pripečené, posolené a okorenené,
pridáme kyslú kapustu a varíme domäkka. Následne pridáme smotanu na
varenie spolu s trochou múky alebo škrobu na zahustenie. Za stáleho miešania necháme prejsť varom.
Segedín najlepšie chutí odstáty na druhý či tretí deň v kombinácii
s domácou knedľou.
Komentáre
Zverejnenie komentára