Medvedia cesnačka
Dostala som vrecko plné medvedieho
cesnaku, tak som sa rozhodla uvariť z neho jednoduchú voňavú cesnačku. Ako
dekoráciu som použila môjho vlastnoručne vyrobeného zemiakového medveďa. Teda aspoň si myslím, že sa to na medveďa
podobá :). 

hrsť listov medvedieho cesnaku, 3
veľké zemiaky, cibuľa, olej, soľ
Postup:
Na rozpálený olej dáme nakrájanú cibuľu
a keď je zlatistá, prihodíme k nej polovicu celého množstva
nakrájaných listov medvedieho cesnaku. Množstvo cesnakových listov nechám na
každého z vás. Chvíľku miešame a zalejeme vodou, pridáme zemiaky a varíme
domäkka. Tesne pred vypnutím pridáme zvyšnú časť listov medvedieho cesnaku,
nech je výraznejšia aróma a chuť. Celú polievku vymixujeme a môžeme servírovať.
Komentáre
Zverejnenie komentára