Celozrnné špagety so špenátom, paradajkami, špargľou a olivami

Milujem takýto typ cestovín na všetky možné spôsoby. Môžete do nich pridať akékoľvek druhy zeleniny a vždy budú delikátne. A výhodou je, že ich máte za desať minút hotové.


Potrebujeme:
celozrnné špagety, čerstvý špenát, špargľa, čerstvé aj sušené paradajky, čierne olivy, mladá cibuľka aj s vňaťou, olivový olej, soľ

Postup:
Na rozohriaty olivový olej dáme pokrájanú mladú cibuľku aj s vňaťou, krátko orestujeme a prihodíme sušené aj čerstvé paradajky a čerstvé špenátové listy. Krátko miešame a prihodíme aj olivy. Ešte pár minút opekáme a do zmesi prisypeme uvarené špagety spolu s uvarenou a nakrájanou špargľou. Tie môžete variť spolu. Premiešame a môžeme (ale i nemusíme) pridať nastrúhaný parmezán alebo podobný druh syra. 



Komentáre

Obľúbené príspevky