Hráškové fašírky
Pokračujeme ďalším hráškovým receptom, tentoraz na hráškové
fašírky. Výkonným mixérom vymixujeme zmes hrášku, zemiakov, cibule a cesnaku,
dochutíme, zahustíme a osmažíme.
Potrebujeme:
miska čerstvého hrachu, 2 malé zemiaky, 1 cibuľa, 2 strúčiky
cesnaku, 5 lyžíc lahôdkového droždia, strúhanka, soľ
Postup:
Čerstvý hrášok vylúskame a prepláchneme vodou. Vložíme
ho do hrnca, zalejeme vriacou vodou a varíme asi 5 minút. Scedíme a dáme
do mixéra spolu s nakrájanými zemiakmi, cibuľou a pretlačeným cesnakom.
Vymixujeme spolu na kašu, posolíme, okoreníme, pridáme lahôdkové droždie a zahustíme
strúhankou. Zo zmesi tvarujeme úhľadné fašírky a z obidvoch strán opečieme
na panvici.
Komentáre
Zverejnenie komentára