Hráškové fašírky

Pokračujeme ďalším hráškovým receptom, tentoraz na hráškové fašírky. Výkonným mixérom vymixujeme zmes hrášku, zemiakov, cibule a cesnaku, dochutíme, zahustíme a osmažíme.


Potrebujeme:
miska čerstvého hrachu, 2 malé zemiaky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 5 lyžíc lahôdkového droždia, strúhanka, soľ

Postup:
Čerstvý hrášok vylúskame a prepláchneme vodou. Vložíme ho do hrnca, zalejeme vriacou vodou a varíme asi 5 minút. Scedíme a dáme do mixéra spolu s nakrájanými zemiakmi, cibuľou a pretlačeným cesnakom. Vymixujeme spolu na kašu, posolíme, okoreníme, pridáme lahôdkové droždie a zahustíme strúhankou. Zo zmesi tvarujeme úhľadné fašírky a z obidvoch strán opečieme na panvici.


Komentáre

Obľúbené príspevky